Woerden City Marketing, Aflevering 2.


Na aflevering één, zijn we aflevering twee gaan maken voor Woerden City Marketing. In korte afleveringen mochten we laten zien wat je in Woerden kunt beleven. Na overleg met de klant zijn we wederom alle mooie plekjes van Woerden gaan ontdekken, om mooie beelden te schieten!


 

Woerden City Marketing – Aflevering 2.

Na aflevering één, zijn we -in opdracht van onze partner BRANDRS- aflevering twee gaan maken voor Woerden Citymarketing. In korte afleveringen mochten we laten zien wat je in Woerden kunt beleven. Na overleg met de klant zijn we wederom allerlei mooie plekjes van Woerden gaan ontdekken,om mooie beelden te schieten. In aflevering één volgden we twee vriendinnen, in deze aflevering een gezin. Een grappig detail was dat de dames in het ‘gezinnetje’, in het dagelijks leven geen moeder en dochter zijn, maar collega’s! Vandaar dat er leuke gezinsactiviteiten te zien zijn in de video. De kerkshots waren nog niet zomakkelijk om te schieten, aangezien de gangetjes donker en smal zijn en je op het uitkijkpunt geen hoogtevrees moet hebben. Al met al was het een erg leuke en geslaagde klus. Wij kijken uit naar onze volgende samenwerking met Woerden City Marketing!

Diensten ingezet voor Woerden City Marketing: 

  • Ondersteuning bij script
  • Montage
  • Draaien

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?