Videoclips Willeke Alberti.


Door Sony Music werden we benaderd twee videoclips te maken. En niet zomaar videoclips; maar die van Willeke Alberti! Van op een boot door de grachten tot en bar vol dragqueens, niks is voor Willeke te gek. Heel erg leuk om te doen!


 

Videoclips Willeke Alberti.

Door Sony Music werden we benaderd twee videoclips te maken. En niet zomaar videoclips; maar die van Willeke Alberti! In de videoclip ‘Lachen Beetje Huilen’ filmden we Willeke op een boot waarin ze zingt samen met Mart Hoogkamer, die we al kende omdat we zijn clips eerder hadden geschoten. Na een heerlijke rustgevende dag op het water was het een paar weken later tijd voor de tweede videoclip; ‘Overdag Karel’. Dat was wel andere koek! In een kroeg waren er 5 dragqueens geboekt om mee te spelen. Dat was wel even wat anders dan een normale werkdag, maar leuk was het wel! Ook bijzonder om eens met Willeke te mogen werken, die ondanks haar enorme staat van dienst ontzettend lief, enthousiast en energiek was. Een bijzondere klus met bijzondere mensen!

Diensten ingezet voor Sony Music: 

  • Concept en scripting in overleg met klant
  • Montage
  • Draaien

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?