Videoclips Mart Hoogkamer.


Vanuit Sony Music kregen we de opdracht verschillende videoclips te maken voor Mart Hoogkamer. Mart werd bekend via Holland’s Got Talent en tekende daarna bij Sony. Videoclips als deze maken; dat zijn echte feestjes!


 

Videoclips Mart Hoogkamer.

Vanuit Sony Music kregen we de opdracht verschillende videoclips te maken voor Mart Hoogkamer. Mart werd bekend via Holland’s Got Talent en tekende daarna bij Sony. Na de videoclip ‘Mijn Droom’ te hebben geschoten, vertrokken we voor een paar dagen naar Gran Canaria, om daar de videoclip ‘Lekker Leven’ op te nemen. Een reis waarin we hard werkten, maar ook zeker genoten van de hele sfeer die Mart, zijn crew, maar ook zeker zijn fans met zich meebrachten. Zonder enige moeite werden kroegen op zijn kop gezet. Later draaiden we nog een videoclip voor Mart in een duet met Willeke Alberti. Videoclips als deze maken; dat zijn echte feestjes!

Diensten ingezet voor Sony Music: 

  • Concept in overleg met klant
  • Montage
  • Draaien
  • Script

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?