Samen in beweging voor de ouderengeneeskunde.


De artsen en medewerkers besloten samen de Utrechtse Singelloop te gaan lopen. Zo konden ze geld ophalen voor ouderenzorg en was het team actief en gezamenlijk bezig. Ondanks de regenachtige dag, was het toch heel geslaagd!


 

Samen in beweging voor de ouderengeneeskunde.

De artsen en medewerkers besloten samen de Utrechtse Singelloop te gaan lopen. Zo konden ze geld ophalen voor ouderenzorg en was het team actief en gezamenlijk bezig. Na een uitgebreide warming-up, gegeven door een van de artsen, kon de run van start gaan! Voor ons waren er twee uitdagingen; filmen in de regen en sneller zijn dan de lopers. Dat laatste viel nog niet mee, aangezien de stad afgesloten was en er geen auto’s konden rijden. Per fiets zijn we met de camera’s zo snel mogelijk verplaatst, zodat we de lopers op verschillende plaatsen op de route konden vastleggen. Ondanks de regenachtige dag, was het toch heel geslaagd! Een leuke aanvulling was dat Decathlon, na aanleiding van de video, iets wilde bijdragen in de ouderenzorg. Zij stelden spullen beschikbaar voor de ouderen, die Me-doc mee mocht gaan bezorgen. Super leuk!

Diensten ingezet voor Me-doc: 

  • Concept in overleg
  • Montage
  • Draaien

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?