Opening Bagels & Beans Agogo Rotterdam.


Voor Bagels & Beans, maakten we
de Aftermovie van de opening van Bagels&Beans Agogo; een nieuwe vestiging van Bagels & Beans in Rotterdam. Je kunt hier plaatsnemen of een bagel of koffie ‘to go’ nemen. De opening werd goed gevierd!


 

Opening Bagels & Beans Agogo Rotterdam.

Voor één van onze vaste klanten; Bagels & Beans, maakten we de aftermovie van de opening van Bagels&Beans Agogo; een nieuwe vestiging van Bagels & Beans in Rotterdam. Deze vestigingen zijn bedoeld om snel ‘to go’ een Bagel en koffie te kunnen halen, maar je kunt ook gewoon plaatsnemen in de vestiging zelf. De opening werd, net zoals bij de opening in Utrecht, gevierd; Mensen konden als eerste Bagels en koffie halen in de splinternieuwe zaak. Ook was er een DJ die plaatjes draaide en later ook gitaar speelde en was er een speciale actie waarmee gasten een extra bagel konden halen.

Diensten ingezet voor Bagels & Beans: 

  • Draaien
  • Montage

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?