Muziekvideo Robin Tinge – Fake your Birthday.


Vanuit Juicejunk Records kregen we de aanvraag eenvideoclip te maken voor Robin Tinge. Dit was kort nadat Robin in de finale van The Voice Kids stond en zich bij het label aansloot. Binnen een krap tijdsbestek maakten we zijn muziekvideo, wat vooral één ding moest zijn: FEEST! 


 

Muziekvideo Robin Ting – Fake your Birthday.

Vanuit Juicejunk Records kregen we de aanvraag om een videoclip te maken voor Robin Tinge. Dit was kort nadat Robin in de finale van het televisieprogramma The Voice Kids stond en zich bij het label aansloot. Alles moest, vanwege een vervroegde releasedatum, binnen een krap tijdsbestek gemaakt worden. De set moest opgebouwd worden en Robin nam een groep vrienden mee. Hierdoor waren, naast cameramensen, ook productie en regie erg belangrijk. De bedoeling was dat de clip een feestje werd om naar te kijken, maar ook een fantastische dag te organiseren voor Robin en zijn vrienden. En een feestje; dat werd het! Los van de muziekvideo maakten we ook teasers met korte snippets uit de clip, om zijn publiek vast op te warmen voor de release van de video. Een leuk feitje; tot op de dag van vandaag duiken er in het magazijn dat we gedraaid hebben nog confetti stukjes op!

Diensten ingezet voor Woerden JuiceJunk Records 

  • Script
  • Productie
  • Montage

Het Resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?