Mobiquity Summer Party 2018 en 2019.


Mobiquity, een digital consultancy, organiseert ieder jaar een feest voor de werknemers. Afgelopen twee jaar hebben wij daar de aftermovies van mogen maken. Het waren twee heerlijke zomerse party’s. En komend jaar staat er weer een op de planning, tof!


 

Mobiquity Summer Party 2018 en 2019.

Mobiquity, een digital consultancy, organiseert ieder jaar een feest voor de werknemers. Afgelopen twee jaar hebben wij daar de aftermovies van mogen maken. Beide jaren was het fantastisch weer, dus het waren echte Summer Party’s! In een uitgelaten stemming genieten de medewerkers van goed eten, leuke activiteiten en toffe muziek. Voor ons is het heel leuk dat deze klant, Mobiquity, steeds nieuwe activiteiten en sferen probeert. Ook komend jaar staat het jaarlijkse feest voor ons weer op het programma, heel gaaf! Dit jaar met een extra thema. Maar gaan we nog niet verklappen!

Diensten ingezet voor Mobiquity: 

  • Productie (in overleg met klant)
  • Montage
  • Draaien

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?