Me-doc Minutes: Wijnproeverij.


Met deze video begonnen we met de reekst ‘Me-doc Minutes’ voor één van onze vaste klanten Me-doc. Het begin van een reeks korte video’s voor hun partners. In deze video zien we een wijnproeverij, georganiseerd voor de werkende artsen van Me-doc.


 

Me-doc Minutes: Wijnproeverij.

Met deze video begonnen we met de reekst ‘Me-doc Minutes’ voor één van onze vaste klanten Me-doc. Me-doc werkt met artsen in de ouderengeneeskunde en biedt hen daarmee een vast team. Deze video is de eerste van een reeks korte video’s voor hun partners en artsen. In deze video zien we een wijnproeverij waaraan verschillende artsen deelnemen. Het doel van deze wijnproeverij is tweeledig; onderling teamverband tussen de artsen verstevigen, maar ook het belang van ontspanning na werktijd benadrukken, zodat je de juiste balans houdt in je werkende leven. De video moest kort zijn, rust uitstralen en de sfeer van de avond vatten, maar ook een aantal mensen aan het woord laten. Het leuke aan deze avonden zijn dat niet alleen de artsen er wat van opsteken, maar ook dat een deel van ons MMRY team plots verstand heeft van wijnen. Wie weet komt dat nog van pas in de toekomst!

Diensten ingezet voor Me-doc: 

  • Productie
  • Montage
  • Draaien

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?