Me-doc : Een dag in het verpleeghuis, deel 1 en 2.


Voor een van onze vaste klanten, Me-doc, maakten we korte afleveringen ‘Een dag in het verpleeghuis’. Me-doc werkt met artsen in de ouderenzorg en liet via deze weg zien wat er zoal komt kijken bij een baan als Me-doc arts. In deze video’s zien we Yoram en Annemijn.


 

Me-doc : Een dag in het verpleeghuis.

Voor één van onze vaste klanten, Me-doc, maakten we korte afleveringen genaamd ‘Een dag in het verpleeghuis’. Me-doc werkt met artsen in de ouderenzorg en wilde via deze weg laten zien wat er zoal komt kijken bij een baan als Me-doc arts. In deze video’s zien we Yoram en Annemijn, ze zijn beide werkzaam als arts in de ouderenzorg en vertellen over hun werk en hun samenwerking met Me-doc. Samen met de klant hebben we vooraf het script besproken en zijn daarna een dag met de artsen mee gaan lopen. Het mooie van dit soort projecten is dat het voor ons ook erg leerzaam en afwisselend is. Je krijgt een kijkje in de keuken van een arts, heel bijzonder om eens mee te lopen. Na deze afleveringen gaat de samenwerking met Me-doc weer door, dus we hebben nog een hoop om naar uit te kijken! 

Diensten ingezet voor Me-doc: 

  • Scripting in overleg
  • Montage
  • Filmen

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?