Lyrics video van Jennie Lena – “Changes”.


Muziekvideo voor Jennie Lena met haar nummer Changes.


 

Lyrics video van Jennie Lena – “Changes”.

Voor het nummer Changes van Jennie Lena zou er aanvankelijk een videoclip worden opgenomen in het Amsterdamse Bos. Naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus hebben we als verschillende partijen gekeken naar de beste en veiligste oplossing.

Het idee voor een lyric video ontstond, waarbij Jennie Lena zelf haar beelden heeft opgenomen in Amsterdam. We hebben Jennie Lena hierbij ondersteund met een aantal tips zodat het 8MM effect goed naar voren zou kunnen komen. De montage van het geheel heeft een resultaat opgeleverd die zowel het nummer als de tijd waarin men leefde goed naar voren kwam. Door middel van een snelle montage en het toevoegen van lyrics hebben we op een creatieve en veilige manier dit toffe resultaat kunnen neerzetten.

Diensten ingezet voor Jennie Lena: 

  • Ondersteuning van script
  • Montage

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?