Lyric video – Ga Naar Binnen.


Voor het nummer Ga naar binnen is een lyric video geproduceerd met bijpassend beeldverhaal met daaroverheen de geanimeerde lyrics.


 

Lyric video – “Ga Naar Binnen”.

Voor het nummer Ga naar binnen werd een aanvraag gedaan voor een lyrics video. Hiermee kun je verschillende kanten uit, je kunt kiezen voor alleen geanimeerde tekst of een videoclip met tekst. In dit geval heeft het nummer een diepere laag en betekenis en is er gekozen voor een beeldverhaal met geanimeerde tekst. De tekst en de kleuren die zijn aangebracht in de video passen bij de singlecover. 

De video is geproduceerd op het moment van COVID-19, door middel van het snelle schakelen en het veilig werken zijn beide partijen trots op het resultaat wat is neergezet met de video. De betekenis van het nummer ‘Ga Naar Binnen’ is in de video op twee manieren duidelijk geworden: ga naar binnen bij jezelf, maar blijf ook binnen in deze tijd want dat is het allerbeste in deze moeilijke tijd. Door middel van een eindboodschap in de laatste minuut van het nummer hebben we het ‘samen staan we sterk’ gevoel extra benadrukt. 

Diensten ingezet voor JuiceJunk Records: 

  • Ondersteuning van script
  • Montage
  • Draaien

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?