Film voor het restaurant van hotel Woudschoten.


Vanuit onze partner BRANDRS kregen we een aanvraag om een video te maken voor Woudschoten. Woutschoten is een hotel en conferentiecentrum met een splinternieuw restaurant. Ze wilden een stijlvolle,overzichtelijke video waarin de sfeer van het nieuwe restaurant goed naar voren zou komen.


 

Film voor het nieuwe restaurant van Hotel Woudschoten.

Vanuit onze partner BRANDRS kregen we een aanvraag om een video te maken voor Woudschoten. Woutschoten is een hotel en conferentiecentrum in Zeist dat zich vooral richt op zakelijke klanten en congressen. Recentelijk hebben zij hun restaurant helemaal vernieuwd. Woudschoten wilde een video om hun gasten en partners op de hoogte te stellen van het nieuwe interieur. Ook moest de video in de stijl van de andere video’s passen. Belangrijk was dat de video kort, stijlvol en clean was, maar tegelijkertijd ook de sfeer van het restaurant weergeeft. Voor het draaien zelf was kort de tijd, omdat er natuurlijk geen hotelgasten gestoord konden worden. Gelukkig was iedereen er goed op voorbereid en was de korte tijd goed werkbaar. Na de montage wilde de klant de video graag nog in een ander formaat aangeleverd krijgen, dit was uiteraard geen enkel probleem.

Diensten ingezet voor Woudschoten: 

  • Productie
  • Montage
  • Draaien

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?