Documentaire Daria van Bercken- Sony Classical.


Voor Sony Music maakten we een mini documentaire over klassiek pianiste Daria van Bercken. In het muziekgebouw in Eindhoven maakte zijn een opname van het werk van de componist Domenico Scralatti. Inspirerend en bijzonder om bij te zijn!


 

Documentaire Daria van Bercken – Sony Classical.

Voor Sony Music maakten we een mini documentaire over klassiek pianiste Daria van Bercken. De opnames vonden plaats In het muziekgebouw in Eindhoven. In de documentaire speelt Daria het werk van de componist Domenico Scralatti, en komt ook de pianostemmer aan het woord. De uitdaging bij deze klus was dat alles heel stil gedaan moest worden. Je wil natuurlijk niet storen tijdens opnames wanneer zo’n vakvrouw aan het werk is, maar tegelijkertijd wilden we wel de mooie beelden vangen! Inspirerend en bijzonder om bij te zijn!

Diensten ingezet voor Sony Music: 

  • Script in overleg met de klant
  • Montage
  • Draaien
  • Ondertitels

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?