Woerden City Marketing, Aflevering 1.


Via onze partner BRANDRS kregen we een toffe opdracht binnen voor Woerden Citymarketing. In korte afleveringen mochten we laten zien wat je in Woerden kunt beleven. Na het script overlegd te hebben met de klant, zijn we op een snikhete dag gaan draaien, maar dat leverde wel zonnige plaatjes op!


 

Woerden City Marketing – Aflevering 1.

Via onze partner BRANDRS kregen we een toffe opdracht binnen voor Woerden Citymarketing. In korte afleveringen mochten we laten zien wat je allemaal in Woerden kunt beleven. Van museum tot restaurants en van festivals tot het traditionele ‘kaas kloppen’. Na het script overlegd te hebben met de klant, zijn we op een snikhete dag gaan draaien, maar dat leverde wel zonnige plaatjes op! Tot onze verrassing was er die dag ook een straattheater dag gepland, waardoor er veel feestelijkheden in de stad waren. Dubbel winst! Ook maakten we in deze video gebruik van hyperlapses (van het kaaspakhuis en van de molen) om de video net wat meer vaart te geven. Op naar aflevering 2!

Diensten ingezet voor Woerden City Marketing: 

  • Ondersteuning van script
  • Montage
  • Draaien

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?