Chef in huis ThuisDinerbox.


Om de thuisdinerbox onder de aandacht te brengen hebben we samen met Chef in Huis een promotievideo gemaakt voor de thuis dinerbox. 


 

Chef in huis ThuisDinerbox.

De Chef in Huis Dinerbox is een initiatief van Erik en Thomas die mensen thuis willen laten genieten van een hoogwaardige kwaliteit van eten. Je kunt nu niet meer naar restaurants of andere eetgelegenheden maar je kunt nog wel afhalen of bezorgen! De Chef in huis dinerbox geeft je de mogelijkheid om thuis op een makkelijke manier te genieten van een heerlijk 3-, 4- of 5-gangenmenu. Ter promotie van de Dinerbox voor op social kanalen en voor op de website is een video geproduceerd die het concept van de Dinerbox uitlegt. 

Diensten ingezet voor Woerden City Marketing: 

  • Ondersteuning van script
  • Montage
  • Draaien

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?