Brocacef Medicijn Wissel.


In opdracht van Brocacef en in samenwerking met BENU Apotheken en VGZ, maakte we een korte informatieve video over wat clienten en apothekers kunnen verwachten in geval van een medicijnwissel.


 

Brocacef Medicijn Wissel.

In opdracht van Brocacef en in samenwerking met BENU Apotheken en VGZ, maakte we een korte informatieve video over wat clienten en apothekers kunnen verwachten in geval van een medicijnwissel. Apotheken gebruiken nieuwe labels voor hetzelfde medicijn. Aan de hand van een overzichtelijke checklist wordt de cliënt bekend gemaakt met de veranderingen. In deze BENU apotheek in Eindhoven is te zien hoe zo’n medicijnwisselgesprek wordt gevoerd en welke stappen worden genomen om deze verandering, voor client en apotheker zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Diensten ingezet voor Woerden City Marketing: 

  • Meedenken in conceptfase
  • Pre-productie
  • Productie
  • Post-productie

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?