Benu – Behind the scenes voor de TV Commercial .


Door onze klant Brocacef werden we benaderd of we een behind the scenes zouden willen schieten van een TV commercial. Het zou gaan over de BENU apotheken en de zorg die daar verleend wordt. Heel gaaf om eens bij zo’n grote productie te zijn!


 

Benu – Behind the scenes voor de TV Commercial .

Door onze klant Brocacef, waar we regelmatig voor werken, werden we benaderd of we een behind the scenes zouden willen schieten van een TV commercial. Het zou gaan over de BENU apotheken en de zorg die daar verleend wordt. Het draaischema van de televisie commercial en onze behind the scenes, met interviews, was een beetje door elkaar geweven. Waardoor het belangrijk was goed samen te werken tussen alle partijen. We vonden het belangrijk dat mensen zowel de tv commercial konden zien, maar in de behind the scenes ook de mensen aan het woord lieten, zodat je het verhaal erachter ook vertelde. Heel gaaf om eens bij zo’n grote productie te zijn!

Diensten ingezet voor Brocacef: 

  • Draaien
  • Montage

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?