Bagels & Beans Agogo Utrecht.


Voor Bagels & Beans maakten we de aftermovie van de opening van Bagels & Beans Agogo, een nieuwe vestiging op Utrecht Centraal. In samenwerking met extra cameraman Richard van Brusse Productions was het een hele geslaagde klus! Flashmobs, photobooth en heel veel Bagels en koffie; het feestje was compleet!


 

Bagel & Beans Agogo Utrecht.

Voor één van onze vaste klanten; Bagels & Beans, maakten we de aftermovie van de opening van Bagels&Beans Agogo; een nieuwe vestiging van Bagels & Beans op Utrecht Centraal. De opening werd groots aangepakt; Mensen konden als eerste Bagels en koffie halen in de splinternieuwe zaak. Ook was er een photobooth, was er muziek en kwam er een dansgroep die een flashmob deed. Ontzettend leuk allemaal, maar dat betekende wel dat er overal tegelijkertijd activiteiten waren. Vandaar dat we met deze klus samen hebben gewerkt met cameraman Richard, zodat één van de cameramannen de flashmob kon filmen en de andere cameraman de reacties van het winkelende publiek vast kon leggen. De video werd later ingezet als promotiemateriaal voor Bagels & Beans, aangezien er meerdere Agogo vestigingen geopend worden.

Diensten ingezet voor Bagel & Beans: 

  • Briefing vooraf
  • Draaien
  • Montage

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?