Bagels & Beans 1 april actie.


Bagels & Beans wilde een grap uithalen voor 1 april. Ze zijn groot fan van live muziek in hun filialen, maar nu wilden ze de klanten ervan overtuigen dat de vestigingen omgetoverd zouden worden tot rock cafés. We haalden alles uit de kast voor een ruige video!


 

Bagels & Beans – 1 april Rock & Roll actie.

Eén van onze vaste klanten; Bagels & Beans, wilde een grap uithalen voor 1 april. Ze zijn groot fan van live muziek in hun filialen, maar nu wilden ze de klanten ervan overtuigen dat de vestigingen omgetoverd zouden worden tot rock cafés. Na dit concept samen uitgedacht te hebben, was er werk aan de winkel! We regelden acteurs en muzikanten en samen met Bagels & Beans ook figuranten. De twee muzikanten, bevriende bandleden uit de band Heavylight; Allart en Jeroen, schreven de muziek speciaal voor deze video. Op de avond zelf kwamen we erachter dat we nog wat meer figuratie nodig hadden. Toevallig stonden er wat jongeren op straat op dat moment, die wel zin hadden om mee te doen. Onvermoeibaar heeft iedereen de hele avond staan springen en was de Bagels & Beans vestiging voor even een echt rockconcert. Wij kijken nu al uit naar de komende 1 april grappen! 

Diensten ingezet voor Bagels & Beans: 

  • Concept
  • Script
  • Productie
  • Draaien
  • Montage

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?