Albumtease ‘Miramare’ – Jacco Wynia.


Aanvullend op Sony maken we voor meer partners gave content in de muziek industrie. Zo ook voor pianist Jacco Wynia. Voor zijn nieuwe album ‘Miramare’ maakten we een korte teaser, als aankondiging naar het album. Daarnaast legden we nog een heel nummer vast.


 

Albumteaser ‘Miramare’ – Jacco Wynia.

Aanvullend op Sony Music maken we voor meer partners gave content in de muziek industrie. Zo ook voor pianist Jacco Wynia. Na 4 jaar gestudeerd te hebben aan de Rockacademie en een paar jaar werkzaam te zijn als pianist was het tijd voor zijn album! Voor het album ‘Miramare’ maakten we een korte teaser, als aankondiging voor verschillende sociale media. Daarnaast legden we nog een heel nummer vast, wat hij op een later moment nog los zou kunnen delen. De piano stond in een lege ruimte, waardoor we door het hele gebouw op zoek zijn gegaan naar meubels, kleedjes en planten, om het beeld aan te kleden en toch een ‘huiskamer’ gevoel te krijgen. Dat warme gevoel vonden zowel Jacco als wij goed bij de muziek passen. Aangezien wij met MMRY. een grote passie hebben voor muziek, was dit een mooie klus om te doen!

Diensten ingezet voor Woerden City Marketing: 

  • Concept in overleg met klant
  • Draaien
  • Montage

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?