Albumrelease Lavinia Meijer.


Op een mooie avond in Amsterdam filmden we in opdracht van Sony Music de release van het nieuwe album van harpiste Lavinia Meijer genaamd ‘The Glass Effect’. Waarin ze alle tien de etudes van Philip Glass speelt. Een bijna hypnotiserende avond.


 

Albumrelease Lavinia Meijer.

Op een mooie avond in Amsterdam filmden we in opdracht van Sony Music de release van het nieuwe album van Lavinia Meijer. Lavinia is harpiste en speelde op deze avond de nummers die op het album staan, genaamd; ‘The Glass Effect’. Het album bevat alle tien de etudes van Philip Glass. Door de ruimte, sfeer en uiteraard de muziek van de harp van Lavinia liet het publiek zich ontroeren en meevoeren. Heel bijzonder om eens mee te maken! Ook was het belangrijk dat er mooie beelden geschoten werden, zonder Lavinia of het publiek in de ervaring te storen. Later filmden we ook nog een heel nummer, zodat deze los uitgebracht kon worden, en draaiden we nog een Timelapse. Film en muziek kwam samen bij deze klus, iets waar wij heel blij van worden!

Diensten ingezet voor Sony Music: 

  • Productie
  • Montage
  • Draaien

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?