Albert Heijn – Tiptrack Interviews.


Interview video over medewerkers bij Albert Heijn die gebruik maken van Tiptrack.


 

Albert Heijn Tiptrack Interviews.

Voor Albert Heijn is er gevraagd om een video te maken met medewerkers die daarin hun mening geven over Tiptrack. We zien hierin een combinatie van verschillende interviews die toelichten hoe Tiptrack werkt voor hun en wat ze hieraan fijn vinden. De interviews worden afgewisseld met mooie sfeerbeelden die op de verschillende locaties zijn gedraaid. De video heeft een informerende maar toch persoonlijke sfeer zodat andere medewerkers zich hierin kunnen herkennen. Hierbij is het belangrijk dat de juiste vragen vooraf worden bepaald zodat de medewerkers een spontaan antwoord kunnen geven. Hierin denkt MMRY ook mee met de klant.

Diensten ingezet voor Albert Heijn: 

  • Filmen
  • Montage

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?