Albert Heijn WORP Groentegemak.


Interne uitlegvideo over het verandering van het assortiment van het groentegemakschap.


 

Albert Heijn WORP Groentegemak.

Regelmatig zijn er in de winkel van Albert Heijn aanpassingen in het schap. Deze keer was het tijd voor het schap met groentegemak. Een schapaanpassing wordt vooraf gecommuniceerd met alle winkelmedewerkers om zo goed mogelijk te informeren wat de reden is dat dit schap veranderd. Met betrekking tot groentegemak hebben we de Category Manager zelf haar verhaal laten doen.

In eerste instantie lag er een script vast, maar al gauw ontstonden er op de set vanuit de Category Manager en MMRY ideeën om de video nog beter te maken. Dit is een uitzonderlijk geval maar heeft het onderwerp daardoor nog beter naar voren laten komen. Door middel van het actieve koken achter deze kookstand heeft de Category Manager haal verhaal kunnen doen. Daarnaast is er ook voor gekozen om de productshots niet door middel van fotografie in beeld te brengen, zoals vaak wel gebeurd, maar juist op een speelse en dynamische manier met film in beeld gebracht.

Diensten ingezet voor Albert Heijn: 

  • Draaien
  • Montage

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?