Albert Heijn – Summercamp.


Aftermovie van Summercamp! Albert Heijn.


 

Albert Heijn Summercamp.

Summercamp is een tweedaags ontwikkelprogramma waar medewerkers van Albert Heijn zich voor kunnen aanmelden. Tijdens deze twee dagen hebben de medewerkers uit het hele land ontzettend veel lol met elkaar, terwijl ze heel veel over zichzelf leren tijdens workshops, sportieve activiteiten, creatieve oefeningen en gesprekken. Na afloop zijn de kandidaten een ervaring rijker en gaan ze naar huis met een duidelijke persoonlijke visie op zichzelf. 

In samenwerking met de videomanager van Albert Heijn is dit ‘festival’ in 2018 vastgelegd. MMRY en Albert Heijn hebben hierbij een nauwe samenwerking gehad bij film en montage omdat het om een strakke deadline ging. De video laat de sfeer zien van deze leerzame maar vooral ook gezellige tweedaagse die de medewerkers samen hebben gehad.

Diensten ingezet voor Albert Heijn: 

  • Filmen
  • Montage

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?