Albert Heijn – Oss heropening.


Promotievideo voor de opening van de Albert Heijn winkel in Oss.


 

Albert Heijn – Oss heropening.

Albert Heijn opent in 2019 een heleboel ‘Vers winkels’. Ook de Albert Heijn in Oss ondergaat ruim twee weken lang een flinke verbouwing om omgetoverd te worden tot de nieuwe winkelformule. Na de verbouwing krijgt elke winkel een spectaculaire opening waarbij er veel proeverijen worden gegeven en klanten kunnen gaan ontdekken hoe de nieuwe winkel eruit ziet. 

Om te kunnen laten zien hoe de nieuwe winkel eruit ziet en wat voor leuke dag dat is, voor klanten en medewerkers, is er een sfeerimpressie gemaakt van de opening van de winkel. De video laat door middel van tekst en beeld zien wat er allemaal gebeurd tijdens zo’n opening en laat daarmee zien dat de winkel en buurt onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

Diensten ingezet voor Albert Heijn: 

  • Filmen
  • Montage

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?