Albert Heijn Gemechaniseerd Distributiecentrum Zaandam.


Een mini-documentaire over het nieuwe, gemechaniseerde distributiecentrum in Zaandam.


 

Albert Heijn Gemechaniseerd Distributiecentrum Zaandam.

De aanvraag voor deze video was een exceptionele uitdaging voor Albert Heijn en MMRY. Vanuit de winkelorganisatie wilde Albert Heijn een rondleiding creëren voor de medewerkers van Albert Heijn in dit nieuwe gemechaniseerde DC. Een fysieke rondleiding was erg tijd- en geldrovend, waarnaar het idee ontstond voor een livestream op Facebook. Hierbij zou er dus een echte live-uitzending worden gestreamd vanuit het DC Zaandam. Na enig overleg kwamen we er samen achter dat hier veel complicaties in zaten. Denk bijvoorbeeld aan het vele geluid in het DC, de lange afstanden in het DC en de complicaties van het livegaan op Facebook. 

Uiteindelijk kwamen we tot het idee van een semi-live uitzending. De video is binnen een dag gedraaid met een paar uur opnametijd met de presentatrice. De (video)rondleiding heeft de aspecten van een mini-documentaire waarin we met korte deadlines een mooi werk hebben kunnen neerzetten.

Het resultaat van de video is dan ook iets waar zowel Albert Heijn als wij trots op zijn.

Diensten ingezet voor Woerden City Marketing: 

  • Film en montage voor gehele mini-documentaire
  • Video ondertiteld in zowel het Nederlands als het Engels
  • 1-op-1-schakeling met de klant (Binnen Albert Heijn zit er normaliter een Videoproducer tussen maar MMRY heeft het vertrouwen gekregen van Albert Heijn om 1-op-1 te schakelen met de interne opdrachtgever)

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?