Albert Heijn Finale Winkelwedstrijd.


Aftermovie van de zinderende finale van de interne winkelwedstrijd.


 

Albert Heijn Finale Winkelwedstrijd.

Verschillende Albert Heijn winkels streden de afgelopen paar weken om de titel van de winkelwedstrijd. In deze winkelwedstrijd doet elke winkel zijn best om de hoogste relatieve omzet te behalen. De winnaar van de wedstrijd wordt aan het einde van die periode bekend gemaakt op het evenement.

Albert Heijn wilde een aftermovie van het evenement van de finale winkelwedstrijd. De video bevat de opbouw naar de onthulling en de bekendmaking van de winnaar. De winnaars maken daarna met de rest van de collega’s een feestje van deze dag waarbij MMRY deze mooie, gezellige momenten met diverse sfeerbeelden heeft vast kunnen leggen.

Diensten ingezet voor Albert Heijn: 

  • 1-op-1 schakelen met directe opdrachtgever
  • Montage
  • Draaien

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?