Aftermovie Tilburg University Cantus 2019.


Voor het derde jaar legden we de TUC vast. De Tilburg University Cantus. Van laat in de middag tot in middernacht zingen en drinken de Tilburgse studenten van verschillende verenigingen samen op het Koningsplein. Iedere keer een belevenis!


 

Aftermovie Tilburg University Cantus 2019.

Voor het derde jaar legden we de TUC vast. De Tilburg University Cantus. De studenten kom laat in de middag samen naar een plein, waar op dat moment grote houten banken en tafels staan. Op een groot podium staat een orkest en voorzangers, en samen met de vele studenten zingen ze liederen. En daarbij is belangrijk; bier! Het festijn gaat door tot na middernacht en een groot feest barst los. Wij kijken er iedere keer weer naar uit omdat er op dit grote evenement altijd wel iets geks gebeurt en het aan sfeer nooit ontbreekt!

Diensten ingezet voor TUC: 

  • Concept / script
  • Montage
  • Draaien

Het resultaat.

Screengrabs.

Onze andere projecten.

Om de beste content te creeeren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd wat voor projecten we nog meer hebben gedaan?


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?