Interviews.


Een videonieuwsbrief, een podcast of congres vastleggen en dat alles terwijl de sprekers mooi belicht zijn, goed verstaanbaar zijn en de inhoud goed overkomt bij de kijkers. Zo behoud je alle informatie en kan je digitaal je publiek vergroten. 


 

Het vastleggen van inhoud als database van kennis?

Sprekers op jouw congres of experst op het gebied van jouw bedrijf hebben vaak heel veel om te vertellen. Dit vastleggen zorgt ervoor dat kennis bewaard en gedeeld kan worden. 

Content op social media is vluchtig en snel, maar de wereld hunkert naar diepere inhoud en ‘longform’ content. Waar diepgang en inhoud belangrijker is dan snelheid.   

MMRY. gelooft in de kracht van beeld en ziet de voordelen van deze vorm van content. Of het nu een video nieuwsbrief is of een heel congres vastleggen en klaarmaken voor plaatsen op een digitaal platform, wij denken graag mee om jouw bezoeker of klanten de beste kijk en luister ervaring te geven. 

Zullen wij samen sparren over welke inhoudelijke content jij wilt verfilmen voor je klanten? 

 

Bekijk hier interviews die wij al hebben mogen maken.


 

Verspreid inhoudelijke content met zelfvertrouwen.

Na de afgelopen decennia waar kennis verzamelen een van de belangrijkste zaken was, is het nu tijd om deze kennis ook te gaan vastleggen in videovorm en verspreiden. Of je nu je congres wilt vastleggen of een reeks videonieuwsbrieven aan je stakeholders wilt ontwikkelen, wij zorgen ervoor dat de inhoud verpakt wordt in een geweldig format. Door goede beelden, subliem geluid en het juiste format zorg je ervoor dat mensen niet afgeleid raken door de vorm, maar zich kunnen concentreren en geprikkeld blijven door de inhoud.


 

Bouw een database van visuele kennis.

Niks blijft zo goed hangen als video. Je aandacht ergens bijhouden is al moeilijk met alle afleidingen, maar ook nog onthouden wat er gezegd wordt kan het beste worden gedaan door het visualiseren van de inhoud. Een spreker op een congres vastleggen inclusief zijn sliders kan nog jaren als inhoudelijke content gebruikt worden. Als naslag werk of als database voor nieuwe werknemers of klanten. Een videonieuwsbrief is een persoonlijke touch en zorgt ervoor dat mensen ernaar uitkijken om informatie te ontvangen. Een nieuwsbrief met alleen tekst wordt vaak overgeslagen en de inhoud blijft niet goed hangen.


 

Wij helpen je graag verder.

Ons team van specialisten hebben gezamenlijk jaren aan ervaring en kunnen jou precies helpen met wat je nodig hebt. Wij denken graag mee en bouwen het liefst een partnerschap op. Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat we geen stappen overslaan en leveren we binnen no time een geweldig product op. 

Geïnteresseerd om samen met ons aan de slag te gaan? 

Hoe wij graag te werk gaan.

Connect01

Voordat we aan de slag gaan, willen we heel graag onderzoeken wat jouw bedrijf beweegt.

Prepare02

Een goed plan zorgt ervoor dat je tijdens het maken van de content alle aandacht hebt voor de details.

Create03

Stilte op de set…ACTIE! Tijdens het filmen vieren we elke mijlpaal, zodat het een feestje is om content te maken.

Deliver04

Aan de edit en in de feedback rondes sleutelen we aan het eindresultaat. Daarna is jouw content af!

Improve05

Wij ontwikkelen graag onze expertises. Door goed te evalueren kunnen we uit elk project een les leren.

Onze partners.

Onze andere diensten.

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?


Aftermovie.

Een aftermovie van jouw event of festival is de bekroning op je eigen werk. Deze kers op de taart zorgt voor meer kaartverkoop, een nageniet momentje en kan schitteren in je portfolio.


Bedrijfsvideo.

Een nieuw product of hernieuwde service introduceren doe je natuurlijk met een bedrijfsfilm. Door video blijft informatie goed hangen en laat je goed zien waarom jouw product de beste is.


Brandfilm.

Jouw bedrijfsidentiteit vastgelegd in een film die rijp is voor de bioscoop. Met een goede brandfilm laat je jouw unieke verhaal zien aan je doelgroep.


Activatie.

Een hitnummer is tegenwoordig niet meer los te zien van een bijpassende videoclip. Zo visualiseer je je muziek en blijft het nummer nog beter hangen.


Interviews.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam


Muziek.

Een aftermovie van jouw event of festival is de bekroning op je eigen werk. Deze kers op de taart zorgt voor meer kaartverkoop, een nageniet momentje en kan schitteren in je portfolio.


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?