Brandfilm.


In één film jouw bedrijf, de mensen en jullie identiteit laten zien, zodat jouw bezoekers en klanten weten wie er achter het product of de service staan wat jullie verkopen. In een korte bondige video kan je meer vertellen dan in een heel boek en het blijft beter hangen. Dan is het belangrijk dat die video inhoudelijk en visueel sterk is. 


 

Geef jouw merk betekenis met een brandfilm.

Jij hebt waarschijnlijk een oneindige passie voor je bedrijf, het product of service die jullie verkopen en de mensen die er werken. Nu is het natuurlijk het allermooist als je klanten die passie gaan delen. 

Het effect van een brandfilm kan alleen gemeten worden in het gevoel wat klanten krijgen na het kijken ervan. Is dat geïnspireerd en spreken ze van vertrouwen? Dat is in ieder geval wel het doel van MMRY. om te vertalen in jouw brandfilm.  

Altijd al een brandfilm willen maken en wil je nu met MMRY. stappen maken? 

Bekijk hier brandfilms die wij al hebben mogen maken.


 

Een bioscoopwaardige film recht vanuit het hart.

Niks verkoopt zo makkelijk als iets waarin je volwaardig geloofd. Met een brandfilm straal je niet alleen passie voor jouw bedrijf uit, maar laat je ook de identiteit van jouw merk zien aan de wereld. Laat je zien hoe het proces gaat binnen het bedrijf, wie er aan de kant van de lijn hangt en wat jullie doen om een geweldig product te maken helpt bij het maken van fans. Deze fans zijn klanten, die als ambassadeur voor het merk gaan fungeren en anderen vertellen waarom zij jullie zo geweldig vinden. Een brandfilm is het begin van het maken van deze ambassadeurs.


 

Vertel een krachtig visueel verhaal.

Alle marketingguru’s hebben het tegenwoordig over storytelling. MMRY. gelooft heilig dat een verhaal het beste naar voren komt met film. Prikkelende beelden, een goede storyline en een duidelijke boodschap. Je komt tegenwoordig niet meer weg met alleen een mooi product hebben. In een brandfilm kan je goed laten zien waarom jullie zo goed zijn in wat je doet. Als de klanten deze kwaliteiten niet voorgeschoteld krijgen, kunnen ze nooit fan van je worden.


 

Begeleid en ontwikkeld door professionals.

Een verhaal vertellen is een vak apart. Ons vak. Wij hebben een team met specialisten klaar staan die ervoor kunnen zorgen dat jij jouw verhaal het beste verteld. Met een presenteer coach, een doorgewinterde marketeer en natuurlijk gepassioneerde filmmakers maken wij in een duidelijk traject jouw brandfilm. Wij geloven in dat je samenwerken en hopen dat ook met jullie te kunnen doen.

Geïnteresseerd om eens te sparren over een brandfilm?

Hoe wij graag te werk gaan.

Connect01

Voordat we aan de slag gaan, willen we heel graag onderzoeken wat jouw bedrijf beweegt.

Prepare02

Een goed plan zorgt ervoor dat je tijdens het maken van de content alle aandacht hebt voor de details.

Create03

Stilte op de set…ACTIE! Tijdens het filmen vieren we elke mijlpaal, zodat het een feestje is om content te maken.

Deliver04

Aan de edit en in de feedback rondes sleutelen we aan het eindresultaat. Daarna is jouw content af!

Improve05

Wij ontwikkelen graag onze expertises. Door goed te evalueren kunnen we uit elk project een les leren.

Onze partners.

Onze andere diensten.

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?


Aftermovie.

Een aftermovie van jouw event of festival is de bekroning op je eigen werk. Deze kers op de taart zorgt voor meer kaartverkoop, een nageniet momentje en kan schitteren in je portfolio.


Bedrijfsvideo.

Een nieuw product of hernieuwde service introduceren doe je natuurlijk met een bedrijfsfilm. Door video blijft informatie goed hangen en laat je goed zien waarom jouw product de beste is.


Brandfilm.

Jouw bedrijfsidentiteit vastgelegd in een film die rijp is voor de bioscoop. Met een goede brandfilm laat je jouw unieke verhaal zien aan je doelgroep.


Activatie.

Een hitnummer is tegenwoordig niet meer los te zien van een bijpassende videoclip. Zo visualiseer je je muziek en blijft het nummer nog beter hangen.


Interviews.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam


Muziek.

Een aftermovie van jouw event of festival is de bekroning op je eigen werk. Deze kers op de taart zorgt voor meer kaartverkoop, een nageniet momentje en kan schitteren in je portfolio.


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?