Bedrijfsvideo’s.


Bedrijfsvideo’s zijn in ons ogen de basis voor elke marketingcampagne. Video is de beste manier om je boodschap over te brengen aan je klanten. Het is bewezen dat je visueel beter informatie onthoud dan deze alleen te lezen. Zeker in combinatie met de juiste inhoud zijn bedrijfsvideo’s je allerbeste wapen in de strijd om de aandacht van je klanten. 


 

Wat kan video voor jouw bedrijf betekenen?

Bedrijfsvideo’s zijn het gezicht van je bedrijf, zeker in de online wereld. Juist bij deze vorm van marketing is het goed mogelijk om je te onderscheiden van concurrentie en een streepje voor te krijgen bij je klanten en bezoekers.  

MMRY. gelooft in de kracht van beeld en heeft voor haar partners vele bedrijfsvideo’s mogen ontwikkelen. Naast visueel prikkelende beelden maken, specialiseren wij ons in de verbeelding van de inhoud.  Zodat klanten een goed beeld krijgen bij de boodschap en vertrouwen vinden in de boodschap van de video. 

Zullen wij samen sparren over welke boodschap jij wilt verfilmen voor je klanten? 

Bekijk hier bedrijfsvideo’s die wij al hebben mogen maken.


 

Onderscheid jezelf van de competitie.

Anno 2020 is het duurste goed op de wereld anders dan je misschien zou denken: Aandacht. Het is dus van belang dat jouw content de aandacht trekt en deze vasthoudt. Dit doe je door content te maken, die op het juiste moment aan jouw doelgroep gepresenteerd wordt. Naast dat het visueel moet prikkelen, moet ook de boodschap duidelijk zijn en voor een vorm van actie of emotie zorgen.

In het proces van het maken van video’s nemen wij de tijd om samen met jou de doelgroep, het doel en de inhoud te bespreken. Zo zorg je ervoor dat je met de juiste bouwblokken de best mogelijke content ontwikkeld.


 

Verhoog de waarde van jouw bedrijf.

Veel bedrijven hebben een geoptimaliseerd product of service, maar hebben moeite om hun klanten daarvan te overtuigen. Met video verhoog je de waarde van jouw product en bedrijf, omdat je de moeite neemt om je klanten van alle voordelen te overtuigen. Door de werkwijze of de inhoud van je bedrijf te communiceren naar je klant, weet deze waar jouw product vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en waarom het nou zo speciaal is. Dit zorgt ervoor dat de klant de waarde van jouw product beter gaat begrijpen.


 

Wij helpen je graag verder.

Ons team van specialisten hebben gezamenlijk jaren aan ervaring en kunnen jou precies helpen met wat je nodig hebt. Wij denken graag mee en bouwen het liefst een partnerschap op. Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat we geen stappen overslaan en leveren we binnen no time een geweldig product op. 

Geïnteresseerd om samen met ons aan de slag te gaan? 

Hoe wij graag te werk gaan.

Connect01

Voordat we aan de slag gaan, willen we heel graag onderzoeken wat jouw bedrijf beweegt.

Prepare02

Een goed plan zorgt ervoor dat je tijdens het maken van de content alle aandacht hebt voor de details.

Create03

Stilte op de set…ACTIE! Tijdens het filmen vieren we elke mijlpaal, zodat het een feestje is om content te maken.

Deliver04

Aan de edit en in de feedback rondes sleutelen we aan het eindresultaat. Daarna is jouw content af!

Improve05

Wij ontwikkelen graag onze expertises. Door goed te evalueren kunnen we uit elk project een les leren.

Onze partners.

Onze andere diensten.

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?


Aftermovie.

Een aftermovie van jouw event of festival is de bekroning op je eigen werk. Deze kers op de taart zorgt voor meer kaartverkoop, een nageniet momentje en kan schitteren in je portfolio.


Bedrijfsvideo.

Een nieuw product of hernieuwde service introduceren doe je natuurlijk met een bedrijfsfilm. Door video blijft informatie goed hangen en laat je goed zien waarom jouw product de beste is.


Brandfilm.

Jouw bedrijfsidentiteit vastgelegd in een film die rijp is voor de bioscoop. Met een goede brandfilm laat je jouw unieke verhaal zien aan je doelgroep.


Activatie.

Een hitnummer is tegenwoordig niet meer los te zien van een bijpassende videoclip. Zo visualiseer je je muziek en blijft het nummer nog beter hangen.


Interviews.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam


Muziek.

Een aftermovie van jouw event of festival is de bekroning op je eigen werk. Deze kers op de taart zorgt voor meer kaartverkoop, een nageniet momentje en kan schitteren in je portfolio.


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?