Aftermovie & Sfeerreportage.


Naast dat wij graag de sfeer vastleggen van jouw evenement, zorgen wij ook altijd dat er een inhoudelijke boodschap toegevoegd wordt. Jouw evenement of bijeenkomst op een manier vastgelegd, dat iedereen erbij had willen zijn en je er ook marketingdoelen mee kan behalen.


 

Het visueel vastleggen van jouw evenement als marketingtool.

Een aftermovie voor jouw congres, festival of bedrijfsfeest. Dat is iets waar ons hart sneller van gaat kloppen. Om MMRY’s vast te leggen en ook te kijken of we met het materiaal niet alleen de sfeer kunnen vastleggen, maar ook sociale of inhoudelijke content kunnen maken. 

Een aftermovie is goed in te zetten als sfeerreportage of als teaser voor volgende edities. Ook zien we dat onze partners de video’s gebruiken als deel van de customer experience. 

Zullen wij samen sparren over hoe we jouw evenement met een video naar een hoger niveau kunnen tillen? 

Bekijk hier aftermovies die wij al hebben mogen maken.


 

De sfeer als herinnering en als katalysator voor je volgende evenement.

Door je afwezige klanten het gevoel van “fear of missing out” te geven, ontwikkel je een gevoel van erbij moeten zijn. Met een prikkelende sfeerreportage zorg je er dus niet alleen voor dat bezoekers een blijvende herinnering krijgen, maar ook dat je opvolgende evenementen meer bezoekers telt. Een professioneel evenement kan anno 2020 bijna niet meer zonder aftermovie. Toch is het belangrijk een doel te formuleren voor je aan de slag gaat. Wil je meer bezoekers trekken? Of wil je de informatie die je tijdens de dag hebt gedeeld vastleggen voor de thuisblijvers?


 

Toevoegen van inhoud complimenteert een geweldige sfeer.

Alleen mooie beelden laten zien is niet meer onderscheidend. MMRY. specialiseert zich dan ook bij sfeerreportages in het toevoegen van inhoud, zodat de video veel meer prikkelt bij de kijkers en meer body krijgt. Dit doen wij door bijvoorbeeld quotes van sprekers te visualiseren of korte statements van belangrijke personen te verzamelen, zo kan je naast de sfeer ook een inhoudelijk verhaal vertellen. Uiteindelijk heb je na je event niet alleen een blijvende herinnering, maar ook sterke content in handen.


 

Wij helpen je graag verder.

Ons team van specialisten hebben gezamenlijk jaren aan ervaring en kunnen jou precies helpen met wat je nodig hebt. Wij denken graag mee en bouwen het liefst een partnerschap op. Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat we geen stappen overslaan en leveren we binnen no time een geweldig product op. 

Geïnteresseerd om samen met ons aan de slag te gaan? 

Hoe wij graag te werk gaan.

Connect01

Voordat we aan de slag gaan, willen we heel graag onderzoeken wat jouw bedrijf beweegt.

Prepare02

Een goed plan zorgt ervoor dat je tijdens het maken van de content alle aandacht hebt voor de details.

Create03

Stilte op de set…ACTIE! Tijdens het filmen vieren we elke mijlpaal, zodat het een feestje is om content te maken.

Deliver04

Aan de edit en in de feedback rondes sleutelen we aan het eindresultaat. Daarna is jouw content af!

Improve05

Wij ontwikkelen graag onze expertises. Door goed te evalueren kunnen we uit elk project een les leren.

Onze partners.

Onze andere diensten.

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?


Aftermovie.

Een aftermovie van jouw event of festival is de bekroning op je eigen werk. Deze kers op de taart zorgt voor meer kaartverkoop, een nageniet momentje en kan schitteren in je portfolio.


Bedrijfsvideo.

Een nieuw product of hernieuwde service introduceren doe je natuurlijk met een bedrijfsfilm. Door video blijft informatie goed hangen en laat je goed zien waarom jouw product de beste is.


Brandfilm.

Jouw bedrijfsidentiteit vastgelegd in een film die rijp is voor de bioscoop. Met een goede brandfilm laat je jouw unieke verhaal zien aan je doelgroep.


Activatie.

Een hitnummer is tegenwoordig niet meer los te zien van een bijpassende videoclip. Zo visualiseer je je muziek en blijft het nummer nog beter hangen.


Interviews.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam


Muziek.

Een aftermovie van jouw event of festival is de bekroning op je eigen werk. Deze kers op de taart zorgt voor meer kaartverkoop, een nageniet momentje en kan schitteren in je portfolio.


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?