Investeer in de kracht van videomarketing.


Video is anno 2020 de meest gewenste vorm van content. Een goede video van jouw bedrijf, product of service kan dus goud waard zijn. Wij denken graag met je mee in het ontwikkelen van video’s en leveren alleen de hoogste kwaliteit beeld af.


 

Een passende oplossing voor alle vraagstellingen.

Elke missie begint uiteindelijk met een doel. Om dat doel zo goed mogelijk te vervullen heb je verschillende tools nodig. Wij specialiseren ons in het maken van inhoudelijke video’s voor bedrijven, maar zijn bekwaam om voor elk doel een passende oplossing te ontwikkelen.

Hieronder vind je een aantal producten die wij graag ontwikkelen voor onze partners. Zo kan je zien hoe wij onze video’s ontwikkelen, opbouwen en uiteindelijk creëren. Maar wij weten als geen ander dat elke situatie uniek is en wij helpen je graag met een passende oplossing voor jouw marketingmissie.

Heb jij een uitdaging voor ons? Dan komen we graag langs om die de met jou te tackelen.

Wat wij graag maken voor onze partners.


Aftermovie.

Een aftermovie van jouw event of festival is de bekroning op je eigen werk. Deze kers op de taart zorgt voor meer kaartverkoop, een nageniet momentje en kan schitteren in je portfolio.


Bedrijfsvideo.

Een nieuw product of hernieuwde service introduceren doe je natuurlijk met een bedrijfsfilm. Door video blijft informatie goed hangen en laat je goed zien waarom jouw product de beste is.


Brandfilm.

Jouw merk heeft een eigen identiteit en dat kan je het mooist vastleggen in een brandfilm. Hoe ontstaat jouw product of service en wie zijn de mensen achter dit bedrijf. Alles in een bioscoopwaardige video. 


Activatie.

Een actie of activatie vastleggen zorgt ervoor dat meer mensen van de activiteit kunnen genieten. Een creatieve manier om mensen met jouw product of merk bezig te zien, gevisualiseerd in een video. 


Interviews.

Een videonieuwsbrief, een podcast of congres vastleggen en dat alles terwijl de sprekers mooi belicht zijn, goed verstaanbaar zijn en de inhoud goed overkomt bij de kijkers. 
Zo behoud je alle informatie!  


Muziek.

Een videoclip, een livestream of opnames van jouw muzikale voorstelling. Bij muziek gerelateerde video’s is een perfecte opname van geluid en beeld essentieel.
 

Onze partners.

Tessa Derksen

Producer bij Albert Heijn

Ik heb samen met MMRY. meerdere video’s voor Albert Heijn en Gall & Gall mogen produceren. Vanaf het begin af aan is het altijd prettig samenwerken. Het vraagt veel flexibiliteit om te werken met krappe deadlines in een groot bedrijf maar keer op keer werd er meegedacht. Tijdens de shoots wordt er goed ingespeeld op de situatie en geluisterd naar de input van de opdrachtgever. De informele, maar ook professionele, sfeer die er hangt op de set brengt veel plezier en passie met zich mee.

Hoe wij graag te werk gaan.

Connect01

Voordat we aan de slag gaan, willen we heel graag onderzoeken wat jouw bedrijf beweegt.

Prepare02

Een goed plan zorgt ervoor dat je tijdens het maken van de content alle aandacht hebt voor de details.

Create03

Stilte op de set…ACTIE! Tijdens het filmen vieren we elke mijlpaal, zodat het een feestje is om content te maken.

Deliver04

Aan de edit en in de feedback rondes sleutelen we aan het eindresultaat. Daarna is jouw content af!

Improve05

Wij ontwikkelen graag onze expertises. Door goed te evalueren kunnen we uit elk project een les leren.


 

Samen aan de slag met video voor jouw bedrijf?

Om de beste content te creëren proberen wij onze partners zo goed mogelijk te begrijpen en sparren we graag over hoe iets beter zou kunnen. Benieuwd hoe het is om partner te zijn met ons?